TME succesvol op Bauma München

München (D), 24 april 2013 TME, het zusterbedrijf van Tosec, Zwolle, was vorige week voor het eerst exposant op de 30ste editie van de Bauma in München. Deze beurs, die is gehouden van 15 tot en met 21 april, richt zich op machines voor onder andere de bouw, grondstoffen en grondstofwinning, opslag, en speciale systemen.

‘We staan hier met onze zusteronderneming TME en het is behoorlijk succesvol, we hebben al een grote concrete aanvraag voor een installatie voor een bedrijf in Saoedi-Arabië. En ik moet zeggen dat we dit niet hadden verwacht’, vertelt Frans Tollenaar, directeur-eigenaar Tosec. ‘Een aantal keren hebben we de Bauma als bezoeker bezocht en het leek ons wel interessant om ons hier een keer te presenteren. ‘

Klantspecifiek

TME ontwerpt en realiseert klantspecifieke machines, werktuigen en turn-key installaties voor de offshore-, bulkhandling-, asfalt- en betonindustrie. TME is de vierde onderneming binnen de Tollenaar industries. Begin 2012 is TME opgericht.

Met de oprichting van TME is de machinebouw verzelfstandigd en uitgebreid met vakkundig engineeringswerk. Het engineersbureau van Tollenaar industries is werkzaam in de asfalt-, bulk- en betonindustrie en is sterk aan het groeien. Eén van de nieuw verworven activiteiten is het integreren van industriële robots in bestaande productieprocessen. Door het verwerven van steeds meer opdrachten in diverse sectoren groeit TME snel door.

Met dank aan Vraag en Aanbod Auteur: Rolf Elling. Dit nieuwsbericht is ook te lezen op de website van Vraag en Aanbod.